Dansk Fokusskrivning

Jeg ser på bloggen igen.

Jeg har brugt min aften i går på denne, lidt gamle, blog. Der er nok at lave før jeg for alvor kan genopstarte det, selvom det hele stort set er klar til at bruge. Men at installere nogle ting og finde ud af hvordan og hvorfor det virker tager en del tid. FTP tog lidt tid, og jeg kan ikke helt gennemskue Jetpack endnu, hvad fordelen er. Den har nemlig så mange ting jeg ikke har brug for. Jeg fandt en ny backup plug-in, også alt for omfattende for mig, men den kan selvfølgeligt lave automatiske backups, og det har jeg en gang haft brug for i de 12 år med blogs. Så den vil jeg gerne have.

12 år med blogs… jeg er startet så mange gange… Hvor mange blogs har jeg nu egentlig? 2 selvejede, 1 bloggerblog, og 3 wordpress.com, sådan noget. Jeg poster i øjeblikket kun på 1 wordpress.com blog, hvor jeg skriver, meget kort, om alt som jeg har lyst til med haven som emne. Altså hvad der lever, vokser, og selvfølgeligt, dør. Jeg er har lige startet det i sommeren. Det kunne være et godt redskab til at skrive ned hvad jeg har lært, havd jeg skal gøre næste år, hvad vokser hvor, hvor godt, hvad jeg har plantet etc. Der er nok at se til, og jeg er virkeligt en begynder når det gælder have, køkkenhave og urtehave. Jeg har lidt erfaring fra langt siden men ikke i min egen, ret stor have.

Jeg tror nok at jeg bliver lidt spændt, nu at jeg ved at jeg kan skrive noget som kan ende op som indlæg, pludseligt skriver jeg for en mulig læser, man kan aldrig vide, og ikke kun til mig selv. Men jeg håber at jeg vil glemme det og skrive lige som før, hvor tingene ofte bare vælter ud uden at tænke.

Ah, i går har jeg også set på min twitter, jeg har flere konti, og bruger i øjeblikket ingen af dem til at poste noget. Jeg dog i lnagt tid læst ret flittigt med.
Jeg tror at jeg vil bruge det til nogle links eller korte bemærkninger, nogle reaktioner eller hvad ved jeg.

Skal jeg tilknytte havebloggen til hovedbloggen? Det vil i hvert fald gøre det noget mere farverig.
Men Jeg skal passe på at det ikke bliver for omfattende, og det er nok bedst at koncentrere sig på 1 blog. Det gælder om at kunne blive ved, at fastholde en vane, og det går nok bedst når det er nemt og hurtig.